ΤΗΝΟΣ


​Στο παραθαλάσσιο χωρίο Κιόνια και σε απόσταση μόλις 2,5 χιλιομέτρων από την πόλη της Τήνου, βρίσκεται το συγκρότημα Νηρηίδες Rooms.
 
Το κατάλυμα είναι χτισμένο μόλις 150μ. από την κοσμοπολίτικη και καλά οργανωμένη παραλία του χωριού, η οποία διαθέτει ψιλή άμμο και είναι απάνεμη. Πίσω και κατά μήκος της παραλίας στον αμαξωτό, θα βρείτε ποικιλία από εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ και καφέ.
 
Η νυχτερινή ζωή του νησιού βρίσκεται κυρίως στο κέντρο, όπου εκεί θα συναντήσετε μπαράκια που παίζουν ελληνική και ξένη μουσική. Στην αγορά θα βρείτε καταστήματα που μπορούν να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ​​ΤΗΝΟΥ

Η Τήνος σαγηνεύει όποιον την επισκέπτεται με τις ακρογιαλιές της, τα γραφικά χωριά της, τις παραδοσιακές ταβερνούλες, τα γραφικά σοκάκια της.

ΧΩΡΙΑ

Με μια βόλτα στα χωριά του νησιού θα ανακαλύψετε το χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική του. Αξίζει να περπατήσετε και να γνωρίσετε τα μονοπάτια που είναι διατηρημένα από την UNESCO, για τους φίλους περιπατητές.

Το νησί είναι γενέτειρα πολλών σπουδαίων καλλιτεχνών, ζωγράφων και γλυπτών, μερικοί εκ των οποίων είναι ο Λύτρας, ο είναι Γύζης και ο Χαλεπάς. Πρόσωπα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.
 
Η Τήνος είναι επίσης ξακουστή, γιατί στα χώματα της βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που την επισκέπτονται για προσκύνημα από κάθε άκρη της Γης.